Συχνές Ερωτήσεις

16 Ιούν 2014
by admin
Comments are closed

home-left

1Ποιά δίκαια υποστηρίζει η εφαρμογή;

Το app υποστηρίζει και τα 3 Δίκαια (Αστικό, Ποινικό, Διοικητικό) συμπεριλαμβανομένων και των προθεσμιών του νέου κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Posted in: home-left, more

2Είναι τα δεδομένα μου ασφαλή / Που φυλάσσονται ;

Ναι, τα δεδομένα σας παραμένουν στο κινητό σας και οχι σε κάποιο server στο διαδίκτυο.
Όλες οι λειτουργίες που απαιτούν internet (πχ αποστολή email) γίνονται μέσω τρίτων εφαρμογών του κινητού (πχ gmail app), οι οποίες είναι και αυτές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επίσης το αρχείο backup που δημιουργεί η εφαρμογή είναι κρυπτογραφημένο.
Στην έκδοση android συγκεκριμένα, η εφαρμογή δεν έχει δικαίωμα σύνδεσης με το διαδίκτυο (τέτοιο δικαίωμα δεν υφίσταται στο iOS).

Posted in: home-left, more

3Μπορώ να κάνω backup τα δεδομένα μου?

Ναι, από τη σελίδα ρυθμίσεων μπορείτε να αποθηκεύσετε (backup) τα δεδομένα σας σε Cloud υπηρεσία όπως το Dropbox, Google Drive, OneDrive κ.ά. οπότε σε περίπτωση απώλειας της συσκευής να τα επαναφέρετε. Στο εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες backup.

Posted in: home-left, more

home-right

1Μπορώ να βλέπω τις προθεσμίες μου στο ημερολόγιο του κινητού μου;

Ναι μέσω της σελίδας ρυθμίσεων μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη αποθήκευση των προθεσμιών στο ημερολόγιο του κινητού σας. Από την ίδια σελίδα μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε υπενθύμιση κινητού για κάθε προθεσμία. Συστήνουμε τη δημιουργία νέου ημερολογίου για αποκλειστική χρήση από την εφαρμογή (δείτε εδώ για οδηγίες για συσκευές Android και εδώ για οδηγίες για συσκευές iOS).

Posted in: home-right, more

2Μπορώ να εκτυπώσω τις προθεσμίες μου;

Από την αρχική σελίδα μπορείτε να στείλετε τις προθεσμίες σας σε μορφή λίστας σε μία διεύθυνση email. Από το email μπορείτε να εκτυπώσετε τη λίστα.

Posted in: home-right, more

3Όταν αλλάζουν οι προθεσμίες, πως το μαθαίνει το κινητό μου;

Το νομικό τμήμα της εταιρείας παρακολουθεί τις μεταβολές στις προθεσμίες. Όταν αλλάξει κάποιος κανόνας υπολογισμού, τότε κυκλοφορεί νέα έκδοση του app η οποία περιέχει τις επικαιροποιημένες προθεσμίες. Κατά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης ανανεώνονται και οι παλιές προθεσμίες.

Posted in: home-right, more